Servicii

hartii

"UBI LEX NON DISTINGUIT, NEC NOS DISTINGUERE DEBEMUS"

 

  1. Drept penal: reprezentare si asistenta juridica în fata organelor de urmarire penala (Politie si Parchet); reprezentare si asistenta juridica in fata instantelor judecatoresti in orice materie; reprezentare sau asistare a partii vatamate, a partii civile sau a partii responsabile civilmente; promovarea plangerilor si a căilor de atac impotriva hotararilor judecătoresti.
  2. Dreptul familiei: partaj succesoral pentru determinarea calitatii de mostenitor, a cotei succesorale si a masei succesorale; divort si partaj dupa divort; stabilirea filiatiei prin procedura administrativa sau judecatoreasca, incredintare minor, pensie de întretinere.
  3. Dreptul contraventional: încalcari ale legislatiei cu privire la circulatia pe drumurile publice, disciplina in constructii, incalcari ale hotararilor administratiei publice si locale.
  4. Drept civil: revendicari, retrocedari, intabulări, punere sub interdictie, uzucapiune, actiuni diverse, litigii intemeiate pe legea 10/2001.
  5. Drept administrativ: litigii impotriva autoritatilor centrale si locale, despagubiri in temeiul legii nr. 221/2009 cu privire la condamnarile cu caracter politic.
  6. Recuperari creante: reprezentare la conciliere, somatii de plata, ordonanta de plată, pretentii, procedura insolventei, recuperare a creantelor pe cale amiabila, reprezentare in procedura de executare silita.
  7. Drept comercial: redactari acte, contracte, notificări, consultanta cu privire la probleme juridice, reprezentare în instanta; înfiintari, modificari societati comerciale; infiintari asociatii si fundatii.
  8. Dreptul muncii: consultanta si reprezentare în instanta atat pentru persoane juridice (procedura concedierii, pretentii bănesti, clauza de confidentialitate sau de exclusivitate etc.) cat si pentru persoane fizice, angajati (verificare si redactare acte, pretentii salariale, consultanta la semnarea contractelor de munca în tara si strainatate)